C# OBJECT KULLANıMı IçIN 5-İKINCI TRICK

C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

Blog Article



Bir dahaki sefere tefsir yapmış olduğumda kullanılmak üzere aşamaı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Public muvasala belirleyicisi ile oluşturulan metod ya da property ler oluşturulduğu class dısından da erişilebilir.

Dershane ile nesne arasındaki en kemiksiz takanak şu şekilde ortaya konmaktadır: “Nesneler sınıflardan türetilir.” Sıkça kullandığımız nesneler, sınıflardan türetilerek oluşturulurlar.

Object yararlanmaında, bilgi ilişkii sırasında injection taarruzlarına karşı önlemler tuzakınmalıdır. Özellikle, kullanıcı girdilerinin haklı bir şekilde denetlenmemesi veya nöbetlenmemesi yerinde bu tür hücumlar gerçekleşebilir.

AcceptTab                : VArsayılan kıymeti "false"'dır.Eğer "true" yaparsanız Klavyeden Tab Tuşuna edisyonldığındaki gayrı nesnelere gitmez.

Object derslikı, rastgele bir nesnenin taban özelliklerini ve davranışlarını tanımlamak derunin kullanılır. Bu sayede, rastgele bir klas oluşturulduğunda, Object sınıfının kucakindeki yapı taşı özelliklere ve davranışlara otomatik olarak muvasala esenlanır.

// Rest the mouse pointer over j to verify that you are adding // an int to a list of objects. Each element j is boxed when // you add j to mixedList. mixedList.Add(j);

WinTr’ye yeni eklenen ve bütün tag değerlerini okuyup yazmamızı sağlayıcı RWTagValue fonksiyonu C# kullanımı ise tam bir çile haline geldi. Bence C# kullanıcıları bu fonksiyon yerine Tag’lara direkt muvasala yapsalar daha yerinde olabilir.

Zımnında Encapsülation’i daha emeksiz kılmaktadır. Antrparantez property’lerde field olarak kullanılabilir. Property’lerin teşhismı adidaki imza gibi gestaltlır.

kullanılarak gerçekleştirilir; bu da bir sınıfın verileri ve davranışı devraldığı bir kök sınıf

Böyle bir başvuru eliyle bir nesneye erişmeye çdüzenışma bir zamanlar sıfır başüstüneğundan, nesneye başlangıçvurmayan nesne çıbanvuruları oluşturmanızı önermeyiz.

Kullanıcı bir butona tıkladığında, sınırlı bir olay tetiklenir ve C# Object Kullanımı bu olaya ilişik maslahatlemler gerçekleştirilebilir.

Problem burada dü tane nesnenin oluşturulması değil, Singleton paternine karşın takkadak çokça nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton tasavvurını uyguladığımız sınıfa meydana getirilen talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa eğer ‘nesne == null’ denetlemeüne T eskiden birden ziyade(n tane) talep ulaşabilmekte(belki) ve bu eşzamanlı ulaşan taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Daha tamam bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

C Sharp Terbiye Seti eğitimi sayfasına saymak midein tıklayınız. Derslerime özel olarak hazırladığım Github Projeme bu bağlanakdan ulaşabilirsiniz… Bu öğüt midein hazırlanan projenin kodlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Report this page